LPSM A-,E-,F- VitaShot Liposoma szérum

A-, E-, F-vitaminokkal dúsított liposomas szérum, hatóanyagai aktívan jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe.
The liposomal serum – enriched with vitamins A, E, and F – delivers the active ingredients to the deep layers of the skin.

Mindig száraz és feszül az arcbőre? Olykor gyenge hámlást és piros foltokat is felfedez a bőrén? Mosakodás után szinte mindig húzódik az arcbőre és azonnali krémezést igényel? Mindent is használt már, de reménytelen. Elérkezett az idő, hogy megismerje az LPSM A-, E-, F-VitaSHOT Liposoma szérum-ot!
Is your skin always dry and itchy? Do you occasionally notice slight peeling and red spots? Does your skin itching often after cleansing you face and requires immediate hydration? Have you tried already everything but it seems hopeless? It’s time to try LPSM A, E, F-VitaSHOT Liposome Serum!

7.880 Ft

Cikkszám: 004 Kategória:

Összetevők/Ingredients (CTFA) : Aqua, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Propyl Glycol, Carbomer, Allantoin, D-Panthenol,Phenoxyethanol, Phospholipid, Sphyngolypid, Cholesterol, Herbal extract, parf.Rosadia

A liposzóma formulának köszönhetően utat nyit a sejtekbe, ezáltal elősegítve a vizes és az olajos hatóanyagok gyors beépülését. A bőrbe tapogatva azonnal felszívódik, ragacsos nyomot nem hagy. Jó alapot biztosít az arckrémnek és kozmetikai kezelésekhez is alkalmazható.
Thanks to the liposomal formula helps the deep penetration, and the quick absorption of both water- and oily-based active ingredients. After applying to the skin, it is immediately absorbed and leaves no sticky residue. It provides a proper base for facial cream and is suitable for cosmetic treatments.

Vitaminokkal dúsított hatóanyagai aktívan jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe.  A liposoma formulával utat nyit a sejtekbe, segítve a vizes és az olajos hatóanyagok gyors beépülését. Nem hagy ragacsos nyomot, a bőrbe tapogatva vagy lágyan elsimítva azonnal felszívódik és jó alapot biztosít a hidratáló krémnek. Rendszeres napi használata esetén megszűnik a száraz feszülő érzés, ami olykor hámló foltokkal is társulhat. Fáradt, stresszes életmód vagy dohányzás esetén a bőr fakósága enyhül vagy megszűnik és hatása állandósul. Minden korosztály számára(nő, férfi) alkalmas, már korai tinédzser korban is használható szérum. 
Enriched with vitamins, its active ingredients actively penetrate the deeper layers of the skin. The liposomal formula helps water-based and oil-based active ingredients to be quickly absorbed into the skin. It doesn't leave a sticky residue. After applying it gently onto the skin, it is immediately absorbed, providing a good base for moisturizing cream. Regular daily use eliminates the dry, itchy sensation, that can sometimes be associated with peeling patches. Recommended for tired-, stressed skin or for smokers, because it effectively reduces or eliminates skin dullness, and provides long-lasting effect. Recommended for all ages, any sex (women and men), and may be used from an early teenage age.

A-, E-, F-VitaSHOT Liposoma szérum napi használata / Instructions for daily use of A, E, F-VitaSHOT Liposome Serum:

A megtisztított arcbőrön 3-5 cseppnyi gélt kell lágy simító mozdulatokkal eloszlatni. Rövid idő múlva a bőr kisimul, bársonyossá válik. Használható arckrémek alá. Sminkelés előtt primerként. A vitakomplex szérum  feszesen, puhán tartja az arcbőrt. Férfiaknak borotválkozás után is ajánlott.
Apply 3-5 drops of the gel to the cleansed skin in gentle smoothing movements. After a short time, the skin becomes smooth and velvet. Recommended to use before the cream or as a primer, before makeup. The vitamin complex serum keeps the skin firm and soft. It is recommended for men after shaving as well.

Magyar manufakturális termék, amely paraben mentes, SLS mentes, vegan, és nem bántjuk az állatokat.
A Hungarian artisanal product that is paraben-free, SLS-free, vegan, and cruelty-free.

Kiszerelés / Packaging: 30 ml

További információk

Összetevők

Ingredients: (CTFA) Aqua, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Propyl Glycol, Carbomer, Allantoin, Tocopherol, Retinol Palmitat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglicerin, Phospholypid, Sphyngolypid, Cholesterol

Így használja a szérumot!

Duguláselhárítás előzményei, a dugulást előidéző okok:

1. lépés

Tisztítsa le a bőrét a bőrtípusának megfelelő arctisztítóval!

2. lépés

Cseppentsen 3-4 csepp szérumot a  bőrére!

3. lépés

Simítsa gyengéd mozdulatokkal  a bőrfelszínére a szérumot!

4. lépés

A szérum után használja a szemápolóját és arckrémét!

Vásárlói vélemény

Nagyon hálás vagyok hogy hozzájutottam a termékeitekhez!
Az LPSM Liposoma Q10 anti-ageing, az LPSM Hyaluron firming és a Liposoma A-, E-, F- vitaShot szérumokat használom és nagyon boldog vagyok velük!
Az apróbb szem körüli ráncaim már alig láthatóak, és a homlokom lévő, meglehetősen vastag nagy ránc szinte felére csökkent.
Egy napot sem tudom kihagyni a használatukat mert rögtön jelez a bőröm; száraz, húzódik és nem komfortos az érzés.
Különösen tetszik hogy – az eddigi arckrémekkel ellentétben – azonnal beszívja a bőröm a szérumokat, és akár rögtön sminkelhető az arcom.
Annyira imádom őket hogy már több barátnőmnek is ajánlottam, és nagy elégedettséggel használják is!
Tervezem a többi termék kipróbálását is!
Köszönettel:
D Piroska

Nem voltam rendszeres arcápoló: fellángolás-szerűen vásároltam-próbálgattam hol ezt, hol azt… mivel azonban egyik sem vált be igazán, hagytam a fenébe az egészet… Aztán úgy 3 hónapja megint jött a “flash”, hogy kezdjek már vmit az arcbőrömmel – rendeltem hát egy liposoma szérumot és gyakorlatilag LPSM “függő” lettem. Néhány hete felváltva kenem a szérumokat (Liposoma Vitashot, Hyaluron Firming szérum) és 45 éves, vízhiányos arcbőröm – hihetetlenül hangzik tán, de tényleg így van: babapopsi puhaságúvá vált! A napokban pedig a barátnőim azt mondták, ragyog a bőröm. Úgyhogy most meg is leptem őket azokkal a “kencékkel”, amik nálam már beváltak. Mindenki ragyogni fog! 💕
M Vera