LPSM Q10 Anti-ageing szérum

A q10 anti-ageing serum látható eredménnyel segíti az érett bőr ápolását és védelmét.
Az életkor előrehaladtával egyre inkább megszaporodnak a ráncaink. Van, aki kibékül vele, de mindenki megpróbál időt nyerni ebben a versenyben. Amennyiben észleli már az apró vonalakat a homlokán, szem-száj körül illetve a nyakán, úgy ez a szérum hatékonyan segít.

The Q10 Anti-Ageing Serum is effective in a skincare and the protection of mature skin, providing visible results.
As we age, our wrinkles tend to become more significant. Some may come to terms with it, but everyone tries to save some time in this race. If you’ve already noticed fine lines on your forehead, around your eyes and mouth, or on your neck, this serum is a highly effective solution.

8880 Ft27500 Ft

     

Cikkszám: 003 Kategória:

Összetevők/Ingredients (CTFA) : Water/Aqua, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Propyl Glycol, Phospholipid, Whey protein, Rosa Canina Fruit oil, Prunus Armeniaca(Apricot)Kernel oil, Helianthus Annuus Seed oil, Polysorbate20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglicerin, Allantoin, Sodium Carbomer, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone Q10, parf.Aloe

A vitaminokkal és Q10-zel dúsított szérum aktívan juttatja el a hatóanyagokat a bőrbe. A sejtek regenerálása a liposzóma segítségével mikro szinten valósul meg ezáltal csökkentve a ráncok mélységét csökkentve és megelőzve újabbak kialakulását. Megóvja bőrét az időjárás viszontagságaitól, mivel a Q10 kiváló szabadgyökfogó védőfaktor!

Az LPSM Q10 Anti-Ageing Liposoma szérum olyan kozmetikum, mely az érett bőr ápolását, védelmét hamar látható eredménnyel segíti. A vitaminokkal (A-, E-, F- ) és Q10-zel dúsított gélszérum aktívan juttatja el a hatóanyagokat a bőrbe. Előnye, hogy gyorsan és nyom nélkül szívódik fel. A Q10, mint kiváló szabadgyökfogó védőfaktor megóvja bőrét a civilizációs hatásoktól és az időjárás viszontagságaitól! Használatával mindig frissnek, élettel telinek érzi majd bőrét. Rendszerességével az arc, nyak és dekoltázs bőre sokáig feszes marad! A szérum hatásfokát erősítheti, ha együttesen használja az LPSM Anti-wrinkle Moisturizing hidratáló krémmel.

The serum enriched with vitamins and Q10 delivers the active ingredients deep into the skin. Cellular regeneration occurs at the micro-level with the help of liposomes, reducing the depth of wrinkles and preventing the formation of new ones. It protects your skin from the protects your skin from external harmful factors and extreme weather conditions has excellent antioxidant protective properties.

LPSM Q10 Anti-Ageing Liposome Serum is a cosmetic product that quickly and visibly promotes the care and protection of mature skin. This gel serum is enriched with vitamins (A, E, F) and Q10 and delivers active ingredients deep layers into the skin. The great advantage of the serum is, it absorbs quickly and leaves no residue. Q10 is an excellent antioxidant protective factor, protects the skin from the “urban ageing” and extreme weather conditions! With the help of regular use, your face, neck, and décolleté remains firm for a long time. You can enhance the serum's effectiveness by using it in combination with the LPSM Anti-wrinkle & Moisturizing Cream.

LPSM Q10 Anti-ageing szérum napi használata:
Instructions for daily use of LPSM Q10 Anti-Ageing Serum:

Naponta, reggel-este 3-5 cseppnyi szérumot lágy simításokkal oszlasson el az arcbőrön. Sminkelés előtt alkalmazza önállóan, illetve az arckrém felhelyezése előtt. Ajánlott korosztály 40+. Unisex.

Apply 3-5 drops of the serum to the skin, massage gentle until it is absorbed, both morning and evening. Use it on its own before applying makeup or before using your facial cream. Recommended for people over 40 years old. Unisex.

Magyar manufakturális termék, amely paraben mentes, SLS mentes, vegan, és nem bántjuk az állatokat.
A Hungarian artisanal product that is paraben-free, SLS-free, vegan, and cruelty-free.

Kiszerelés / Packaging: 30 ml

További információk

Kiszerelések:

30 ml, 50 ml, Páros szett: Q10 AntiAge krém 50 ml + Q10 AntiAge szérum 50 ml

Összetevők / Ingredients:

Water/Aqua, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Propyl Glycol, Phospholipid, Whey protein, Rosa Canina Fruit oil, Prunus Armeniaca(Apricot)Kernel oil, Helianthus Annuus Seed oil, Polysorbate20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglicerin, Allantoin, Sodium Carbomer, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone Q10, parf.Aloe

Így használja a szérumot

1. lépés

Tisztítsa le a bőrét  bőrtípusának megfelelő arctisztítóval!

2. lépés

Cseppentsen 3-4 csepp szérumot a  bőrére!

3. lépés

Simítsa gyengéd mozdulatokkal  a bőrfelszínére a szérumot!

4. lépés

A szérum után használja a szemápolóját és arckrémét!

Vásárlói vélemény

Nagyon hálás vagyok hogy hozzájutottam a termékeitekhez!
Az LPSM Liposoma Q10 anti-ageing, az LPSM Hyaluron firming és a Liposoma A-, E-, F- vitaShot szérumokat használom és nagyon boldog vagyok velük! Az apróbb szem körüli ráncaim már alig láthatóak, és a homlokom lévő, meglehetősen vastag nagy ránc szinte felére csökkent. Egy napot sem tudom kihagyni a használatukat mert rögtön jelez a bőröm; száraz, húzódik és nem komfortos az érzés. Különösen tetszik hogy – az eddigi arckrémekkel ellentétben – azonnal beszívja a bőröm a szérumokat, és akár rögtön sminkelhető az arcom. Annyira imádom őket hogy már több barátnőmnek is ajánlottam, és nagy elégedettséggel használják is!
Tervezem a többi termék kipróbálását is!

D Piroska

A márkával először Szabó Patrícia oldalán találkoztam, majd a Krémmánia-Rossmann expón az LPSM standnál kaptam egy 5ml-es próba üveget ebből a szérumból. Nagyon tetszett, hogy nem hasraütés szerűen kaptam mintát, hanem elmondtam milyen hatóanyagokat használok a nappali és esti rutinom során és ahhoz mérten vagy inkább azt kiegészítve kaptam ezt a szérumot. Állagra, színre totál az EL-Advanced night repair szérumját juttatja eszembe és miután a próba üveget elhasználtam azt kell mondjam, hogy hatásra is. Biztos, hogy beszerzek egy teljes üveggel.

Novákné Viki

A Q10 krém és ez a szérum a két első olyan termék életemben, aminek azonnal látom az eredményét használat után. Nem hittem volna, hogy létezik ilyen. Sokkal szebb, simább, egységesebb a bőröm, amint beivódik.

Krémmánia-vodkaszoda

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKÉRT Iratkozz fel a Beauty Klubba!

FELIRATKOZOM a Beauty Klubba