LPSM MINIkrém csomag

Az LPSM MINIkrém csomag méretének köszönhetően utazáshoz is ajánlott.
The LPSM MINIcream set also recommended for travel.

A szett 3 különböző LPSM krémet (15ml) tartalmaz / The set contains 3 different LPSM creams (15ml):
LPSM Q10 ANTIAGE
LPSM VITASHOT
LPSM AcneStop

14880 Ft

Cikkszám: 015 Kategória:

Kiszerelés/Packaging: 3×15 ml

     

ACNESTOP: Problémás bőrre intenzív hidratálást biztosító, nyugtató hidratáló krém.
ACNESTOP: Intensive hydrating, soothing, moisturizing cream, providing hydration for problematic skin.

Q10 ANTIAGE: Érett, vízhiányos bőrre ajánlott, Q10 tartalmú tápláló és mélyhidratáló arckrém. 40+
Q10 ANTIAGE: This Q10-enriched nourishing- and deep hydrating facial cream is recommended for mature and dehydrated skin, aged over 40+.

VITASHOT: Vitaminos, tápláló, intenzív nappali hidratáló krém, mely a liposzóma formula segítségével képes sejt szintig eljuttatni a benne található értékes hatóanyagokat.
VITASHOT: Vitamin-rich, nourishing, intensive daytime hydrating cream with the help of a liposome formula, delivers valuable active ingredients deep layers into the skin, and renews the skin at cellular level.

Magyar manufakturális termék, amely paraben mentes, SLS mentes, vegan, és nem bántjuk az állatokat.
A Hungarian artisanal product that is paraben-free, SLS-free, vegan, and cruelty-free.

Kiszerelés / Packaging: 3x15 ml

További információk

Kiszerelés / Packaging:

3×15 ml

Vásárlói vélemény

Az erős homlokráncaim miatt vásároltam a Q10 Anti wrinkle krémet, hátha valamennyire csökkenti azokat. Már lassan két hónapja használom, reggel és este, szemmel látható a javulás. Kellemes az illata, gyorsan beszívódik és nem ragad. Nagyon szereti a bőröm. A acne szérumjukat is használom ami szintén remek termék. Csodakrém, remek összetevőkkel. Nyugodt szívvel ajánlom!

Krémmánia- sys11

A 19 éves fiamnak vettem az Acnestop szérumot, mert mindig panaszkodik, hogy begyulladnak a pattanások az arcán. Azt mondta két hét után, hogy brutál jó a bőre. neki ez a kis barna üveges cucc kell, semmi más. Azóta már az Acnestop arckrémet is használja….én csak ájuldozom, hogy bőrápol.:) Köszönjük ezt a szuper szérumot.

Szabó Zsuzsa

Nagyon hálás vagyok hogy hozzájutottam a termékeitekhez! Az LPSM Liposoma Q10 anti-ageing, az LPSM Hyaluron firming és a Liposoma A-, E-, F- vitaShot szérumokat használom és nagyon boldog vagyok velük! Az apróbb szem körüli ráncaim már alig láthatóak, és a homlokom lévő, meglehetősen vastag nagy ránc szinte felére csökkent. Egy napot sem tudom kihagyni a használatukat mert rögtön jelez a bőröm; száraz, húzódik és nem komfortos az érzés. Különösen tetszik hogy – az eddigi arckrémekkel ellentétben – azonnal beszívja a bőröm a szérumokat, és akár rögtön sminkelhető az arcom. Annyira imádom őket hogy már több barátnőmnek is ajánlottam, és nagy elégedettséggel használják is! Tervezem a többi termék kipróbálását is!

D Piroska

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKÉRT Iratkozz fel a Beauty Klubba!

FELIRATKOZOM a Beauty Klubba