LPSM AcneStop Nyugtató hidratáló arckrém

Újdonság!

Az AcneStop arckrém nem csak a kamaszok számára nyújt megoldást, hanem a fiatal felnőttkori problémás arcbőrökre is nagy hatással van.

Köztudott, hogy a zsíros, pattanásos, aknés bőröket is erőteljesen hidratálnunk szükséges annak érdekében, hogy a bőr működése normalizálódjon.

A zsíros bőröket Tilos szárítani !

A hidratálással elérhető, hogy a bőr visszanyerje puhaságát és rugalmasságát. A vitalizálás, hidratálás, gyulladáscsökkentő hatóanyagok hatására a faggyúmirigyek fokozott faggyú termelése is csökken. Ennek következménye, a gyulladások csökkenése majd megszűnése.

Intensive hydrating, soothing, moisturizing cream, providing hydration for problematic skin.

7980 Ft26500 Ft

Cikkszám: 009 Kategória:

Összetevők/Ingredients (CTFA) : Water/Aqua, PEG40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Phospholipids, Whey Protein, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Tilia vulgaris flower water, Panthenol, Rosa Canina Fruit Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Coco-caprylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Sodium Carbomer, Retinyl Palmitate, Parfume Rosadia

Az LPSM AcneStop nyugató hidratáló arckrém gyulladáscsökkentő hatását már néhány nap használat után kifejti. Hatóanyagai nem engedi kiszáradni a problémás arcbőrt, ezáltal annak kozmetikai tisztítása is kíméletesebb lehet. Liposzóma tartalmának köszönhetően gyorsan, nyom nélkül szívódik fel a bőrön, így alkalmas fiatalkori és/vagy felnőttkori gyulladt, pattanásos bőr napi ápolására. Az LPSM AcneSTOP szérummal együtt alkalmazva fokozódik a hatása.

 

The AcneStop Soothing Hydrating Cream exhibits its anti-inflammatory effects after just a few days of use. Its active ingredients prevent the problematic skin from drying out, they make the mechanical cleaning of the skin gentler. Thanks to its liposome content, it is quickly absorbed by the skin without leaving any residue, making it suitable for the daily care of problematic skin with inflammatory, acne-prone skin, whether in adolescence or adulthood. In case we combine with LPSM Acne STOP Serum, its effectiveness is intensively enhanced.

AcneStop nyugtató hidratáló krém napi használata:

Naponta két alkalommal a letisztított arcra vékony rétegben simítsa el az AcneStop hidratáló krémet. Használhatja önállóan és az AcneStop vagy VitaShot szérumokkal együtt.

Instructions for daily use of AcneStop Soothing Hydrating Cream:

a thin layer of this hydrating cream to cleansed skin twice a day. You can use it on its own or in combination with the AcneStop or VitaShot serums.

Magyar manufakturális termék, amely paraben mentes, SLS mentes, vegan, és nem bántjuk az állatokat.

A Hungarian artisanal product that is paraben-free, SLS-free, vegan, and cruelty-free.

Kiszerelés / Packaging: 30 ml

 

További információk

Kiszerelések:

30 ml, 50 ml, Páros szett: AcneStop krém 50 ml + AcneStop szérum 50 ml

Összetevők / Ingredients:

Water/Aqua, PEG40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Phospholipids, Whey Protein, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Tilia vulgaris flower water, Panthenol, Rosa Canina Fruit Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Coco-caprylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Sodium Carbomer, Retinyl Palmitate, Parfume Rosadia

Vásárlói vélemény

Nagyon hálás vagyok hogy hozzájutottam a termékeitekhez!
Az LPSM Liposoma Q10 anti-ageing, az LPSM Hyaluron firming és a Liposoma A-, E-, F- vitaShot szérumokat használom és nagyon boldog vagyok velük!
Az apróbb szem körüli ráncaim már alig láthatóak, és a homlokom lévő, meglehetősen vastag nagy ránc szinte felére csökkent.
Egy napot sem tudom kihagyni a használatukat mert rögtön jelez a bőröm; száraz, húzódik és nem komfortos az érzés.
Különösen tetszik hogy – az eddigi arckrémekkel ellentétben – azonnal beszívja a bőröm a szérumokat, és akár rögtön sminkelhető az arcom.
Annyira imádom őket hogy már több barátnőmnek is ajánlottam, és nagy elégedettséggel használják is!
Tervezem a többi termék kipróbálását is!
Köszönettel:
D Piroska