Filozófiánk

Hiszünk abban, hogy a szívvel, lélekkel, kézzel készített kozmetikum értékálló. Minden üvegcsét gondossággal töltünk, csomagolunk és juttatunk el a vásárlóinkhoz.

Csodálatos küldetés olyan termékeket létrehozni, melyek a felhasználók megelégedésére, eredményesen működnek a mindennapokban. Fontos számunkra,   magas minőségű alapanyagokat használjunk, a minimalizált csomagolás és a praktikus, kényelmes használat. 

A szérumok története

Magyar kozmetikai manufaktúra termékei, melyek 1989. óta vannak forgalomban.

2020. év nyarán tulajdonos váltás történt, mivel az alapító tulajdonosok a termékek megszűntetésének gondolatával foglalkoztak.

Ekkor Dévényi Kathy -ismert sminkes, kozmetikus szakember- fiaival úgy döntött, nem hagyhatják veszni harminc évnyi kemény munka eredményét.

Átvették a 30 éves manufaktúrát és újult erővel hozták létre az új brandet a harminc éve bevállt recepteket alkalmazva, valamint újabb termékek létrehozását tervezve.

Bízunk benne, hogy mind a nagyközönség, mind a szakemberek szívesen fogadják az első termékeiket, melyek magas minőségű liposoma formula segítségével teszik a dolgukat.

LPSM szérumok filozófiánk